Despre noi

10 ani de traditie in arta lemnului! Prezent, trecut si viitor.

Trecut

Societatea FILDAS ’95 a fost înfiinţată în anul 1994 în urma efectuării unui studiu de piaţă. Activitatea a luat amploare începând cu anul 2003, an în care producţia a început să se extindă. FILDAS ’95 are ca obiect principal de activitate producerea de tâmplărie din lemn stratificat, prisme stratificate, mobilier de grădină modular, într-o gama variată de esenţe de lemn (stejar, brad, meranti, larice pentru tâmplărie şi molid pentru mobilierul de grădina). Societatea şi-a început activitatea cu lucrări de mai mică amploare, dar care prin calitatea execuţiei şi seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienţii, au adus cel puţin capitalul de încredere care să o recomande pentru noi colaborări.

Prezent

Experienţa acumulată în cei 20 de ani de activitate şi relaţiile permanente de colaborare avute cu parteneri noştii, reprezintă o garanţie certă a calităţii produselor noastre. Odată cu trecerea timpului producţia s-a dezvoltat şi pe piaţa externă, prin export de prismă şi material lemnos. Mulţumită calităţii oferite, producţia a suferit o creştere continuă şi acest lucru nu ne face decât să ne dorim să progresăm. De la un număr de 5 salariaţi la înfiinţare, datorită nivelului ridicat de producţie, numărul acestora s-a mărit la 45. În prezent avem un număr de 20 de utilaje situate de-a lungul celor 4000 mp de hale cu ajutorul cărora nu oferim doar tâmplărie, oferim calitate şi stil.

Viitor

Mulţumită feedback-ului pozitiv primit din partea clenţilor ne dorim să fim din ce în ce mai buni şi încercăm pe zi ce trece să ridicăm standardele calităţii. Dorim să ne dezvoltăm, să încheiem din ce în ce mai multe contracte şi odată cu acest lucru să mărim şi numărul angajaţilor.

Calitate

Decizia noastră nu este de a avea produse convenabile ci de a le furniza cu o garanţie reală, bazată pe durabilitatea componentelor folosite. Din acest motiv atât componentele produselor noastre cât şi materialele folosite în timpul producţiei sunt alese pe baza performanţelor şi nu a preţului.

10 ani
experienta
45
angajati
20
utilaje
4000 mp
hale

Testimoniale

„Am avut ocazia sa comand la Fildas 5 ferestre si 3 usi. Vreau sa spun ca sunt extraordinar de multumit de felul cum sunt montate si executate. Recomand cu mare placere tuturor aceasta firma.”

Luca Georgescu, Ploiesti