FAQ

Intrebari si raspunsuri.
Gasiti mai jos raspunsul la cele mai frecvente intrebari ce ne-au fost adresate.

De ce molid?

Este o esenta usoara, rezistenta in timp, usor de intretinut, fara deformare in timp. Este recomandat pentru usi de interior si pentru ferestre.

De ce stejar?

Este o fibra mai compacta a carei rezistenta este mai mare si da senzatia de grandios. Textura este mai densa decat in cazul molidului si are o duritate ridicata. Este recomandat pentru tamplaria de exterior (usi si ferestre).

Care sunt termenele de livrare si de montaj?

Datorita etapelor tehnologice pe care lemnul trebuie sa le parcurga de la forma de bustean pana la produs finit, termenele de executie pentru tamplaria din molid sunt de minim 25 de zile lucratoare de la data stabilirii solutiei tehnice finale. In cazul tamplariei din stejar, timpii tehnologici sunt mai mari si de aici si durata mai mare a executiei de minim 35 de zile lucratoare. Montajul se programeaza in maxim 5 zile lucratoare de la data receptiei marfii.

Care sunt termenele de garantie pentru produse?

Pentru tamplaria din lemn stratificat, garantia este de 3 ani. Pentru feronerie si geam, garantia este de 10 ani.

Cum se intretine tamplaria din lemn stratificat?

Se face un tratament la 6 luni (primavara si toamna) cu un complex de produse SIKKENS (detergent+emulsie). Se sterge cu o carpa imbibata in detergentul diluat 10% cu apa si se lasa sa se usuce. Cu un burete imbibat cu emulsie se unge (tapeteaza) tamplaria. Tratamentul este necesar pentru intretinerea elasticitatii lacului.

Care este pretul pe metru patrat pentru tamplaria din lemn stratificat?

In momentul in care se stabileste pretul pe metru patrat pentru tamplaria din lemn stratificat, se tine cont de urmatoarele:
● Materialul solicitat pentru tamplarie;
● Pentru ferestre – modalitatile de deschidere si numarul de canate, pentru usi – modelele constructive;
● Cantitatea totala de usi si ferestre comandate.
Avand in vedere cele de mai sus si studiile de piata efectuate, putem sa comunicam potentialului client faptul ca tamplaria din molid imbinat in dinti (MFJ) este comparabila la pret cu tamplaria din PVC colorat. Pentru tamplaria din stejar, preturile sunt cu 35% – 40% mai mari ca cea din molid.

Daca nu ai gasit raspunsul potrivit, te rugam sa ne trimiti intrebarea ta prin intermediul formularului de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.